onsdag den 4. juli 2012

Endnu en ulykke...

Vi har jævnligt folk der kører galt i det sving der ligger ca. 100 m fra vores hus. Enten ryger de ind i huset eller også tager de vores postkasse.
I aften var det endnu en gang postkassen der stod for skud (heldigvis kan man sige).

Lyden af de hvinende bremser er det første man hører, splitsekunder efter er det den øredøvende lyd af metal, jord, tyngdekraft og White noise man hører, det er den bedste måde jeg kan forklare det på.
I det splitsekund pumper der 1000 liter adrenalin ud i kroppen. Man er ikke i tvivl om hvad der lige er sket. Det er så grim en lyd. Grim og ond.
Griber telefonen, hopper i skoene og ud og se hvad der er sket!

For en måned eller 2 siden snakkede manden og jeg godt om at det var ved at være noget tid siden sidste ulykke. Og derfor måtte vi også nærme os den næste. Nu kan vi viske tavlen ren og tælle ned til næste gang..

Kan vejværket da ikke snart indse at med snart 20 politi rapporter vedrørende uheld her (inden for de sidste 4 år!!!!!), at det er et møgfarligt sving og vi vil have et autoværn, bare et lille et, så det ikke skal gå ud over nogle af vores unger!! (man undres over de lige har sat et kilometer langt et, på en meget lang lige strækning).

Jeg ryster stadig over hele kroppen. På trods af det skete for 1,5 time siden nu..
I hate it!!! Godnat.

2 kommentarer:

Bex sagde ...

Puh, hvor klamt :(
Fatter ikke de ikke gør noget ved det, omkostningerne ved ulykkerne er jo LANGT større (ved invalidering, manglende arbejdsevne, etc.)end hvis de sætter et autoværn op once and for all!

Freya sagde ...

Ja det er ret trist.. Heldigvis har ingen mistet livet endnu. Men det har flere biler (de blev totalskadede). Og div. lettere kvæstelser har der også været :/