søndag den 29. juli 2012

Campingferie #1


Vi har grillet, hygget, leget, spist, grint, gået ture, redet på pony, kysset og krammet dyr hele ugen..
Vi har virkelig nydt turen og er helt sikre på at det ikke er sidste gang vi vil campere. Men fremover bliver det nok i et stort lækkert telt i stedet!

6 kommentarer:

Bex sagde ...

Det ser fantastisk hyggeligt ud!! :) :)

Freya sagde ...

Tak :-) Det var min første camping tur og jeg var helt solgt. Mon jeg er lige så solgt i regnvejr?? haha, det finder vi nok ud af!

Bex sagde ...

Haha, det tager nok noget af charmen! Jeg har været på campingferie i telt 14 dage gennem Tyskland (1 overnatning på vej ud og tilbage) og så rundt i Tjekkiet. Vi var igennem al slags vejr! Høj sol og regn og torden. Torden er ikke så sjovt(!!!).
Men det er en super skøn ferieform! Tror jeg også gerne jeg vil på, når jeg får børn. Eller sommerhus - gerne i Sverige <3
Charter bliver det aldrig, hvis det står til mig - jeg tror bare ikke det er noget for mig at ligge ved en pool en hel dag, og så den varme - argh! :D

Kathrine sagde ...

Ser virkelig også ud til at have været en god ferie :-)

Freya sagde ...

Det var helt utroligt hyggeligt :) åhhh mere ferie tak!!

Freya sagde ...

De små elskede det, så helt klart anbefalelsesværdigt med unger!! :) Og så alle de sjove ting man kan som lille på mange af campingpladserne, åhh det finder man altså ikke på samme måde et fint hotel på en sydhavsø..