onsdag den 21. december 2011

Alt og ingenting..

Det går både godt og skidt med tøserne..

Buller trives virkelig i børnehaven nu. Efter lidt startproblemer og den sproglige forskel, er hun bare faldet så godt til. I dag ville hun ikke med hjem, men hun ville med E.. Hihi.. Det varer ikke længe inden vi må arrangere legedates tror jeg.
Det sproglige kører også med 500 km/t nu. Hun er ved at blive en rigtig lille svensker.
Selv hjemme snakker hun svensk nu, så det er jo skønt!
Ørerne fungerer ikke så godt, men det er vist mere selvvalgt end egentlig høre problemer! En rigtig primadonna er hun. Begyndt at række tunge og jeg ved ikke hvad.. Jamen frække unge!


Mini Fnisen bliver værre og værre med sin søvn. Ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre efterhånden. Hendes faste måltider sker der heller ikke det vilde med. Det er frustrerende og man føler sig frygtelig magtesløs. Hun har bare ikke et sovehjerte eller en madglad mave ligesom hendes storesøster havde.

Men hun vokser, har skønne babydeller, er evigglad som altid. Hun er begyndt at ville bevæge sig rundt, men kan ikke helt finde ud af at komme op på både knæ og hænder. Stadig ingen tænder (de er mig et mysterie!!!!) og så er hun virkelig begyndt at ville snakke. Hun sprutter og siger mamamama og babababa..

Vi øver også babytegn med hende, det er lidt morsomt. Hun ved godt hvad det betyder når vi bruger tegnet for drikke nu, men kan ikke selv give tegnet. Spændende spændende..

Det var vist alt herfra.. Vi har lige fået hendes fotograf billede hjem i stuen og hænge.. Hun er så fin!!

Ingen kommentarer: