torsdag den 1. december 2011

1. december..

Så er december skudt i gang, og dermed også pakkekalenderen!

Nissen har (heldigvis) været forbi i løbet af natten.. Fundet vej til tøsernes hjemmesyede julesokker og lagt en gave til dem hver..

Glædelig 1. december!!

En spændt buller der åbner sin 1. december pakkegave.


Bullers og fnisens pakker den 1. december.


Og det var en skøn dag at aflevere buller på. Hun havde knapt nok fået sin flyverdragt af da lille I kom løbende imod hende og gav buller det største godmorgen knus.. Århhhh jeg smeltede!
Jeg er så glad og så lykkelig over at buller har fundet en rigtig god ven. De 2 tøser leger altid sammen. Det varer nok ikke længe før de også vil besøge hinanden :)
Sikken dejlig 1. december...

I aften skal vi se årets svenske julekalender Tjuvarnas Jul
Den danske bliver simpelthen sendt for sent til at vi ser den. Meeeen så det er godt vi har nissebanden på dvd. SÅ snydt bliver hun ikke i dag.
Synes det er så ringe at de små ikke kan være med længere, medmindre de ser afsnittet en dag for sent (genudsendelser). Det en om'er DR!!!

___________________________________


Det er tiden men *suk* altså... Al den omgangs snue der er i omløb er skrækkelig. Buller er blevet forkølet igen med megen hoste. Så meget at vi har været ved lægen for at få noget ordentligt hostesaft..
Og ak ak.. I morges vågnede fnisen med meget snottet næse. Nu er hun også ramt af forkølelse det bette pus!
Og for at hun ikke skal have det for godt, er hun også rendt ind i en omgang hård mave (på trods af al den amning..) Så hun er lige på en bette kur i disse dage, for at hjælpe med det værste. Udover al den mavemassage og cykling vi i forvejen gør. Stakkels lille fnis!

Ingen kommentarer: