fredag den 18. november 2011

Tandlægetid

I dag havde buller den sidste afsluttende tid hos tandlægen.. For at tjekke op på at alt stadig er som det skal være, efter faldet for godt 2 mdr. siden. Ingen smerter, ingen efterfølger, ingenting..

Så jeg fik pakket ungerne og afsted vi kørte. Buller var naturligvis ikke helt tryg ved det (er man nogensinde det når man skal til tandlæge??!!).. Men det var hurtigt glemt da vi kom ned i byen og disse store flotte brandbiler holdte på p-pladsen!



Så kom vi ind til tandlægen, som i dag var en frisk, glad, ung og meget smilende kvinde. Perfekt!! Lige præcis sådan en person buller er tryg ved med det samme.

Hun skulle lige kigge på tænderne, talte dem sammen med buller og til sidst putte noget banan-tand-trylle-creme på, så tænderne bliver rigtig stærke, glade og råber YES!! (ja hun var meget børnevenlig haha)
Meeeeeeen den var buller ikke med på.. Hun ville gerne have en krokodille tandbog, så den kære tandlæge sagde noget for noget! Og så åbnede ungen munden og fik det smurt på uden problemer. Fantastisk!

Se lige den stolte buller der kom fra tandlægen med både viskelæder, klistermærke og dillebog..



Da vi kom hjem igen, var hun blevet lovet lidt hyggetid på fars computer i selskab med DR's Oline/ramasjang side. Den er utrolig børnevenlig og super nem for de mindste.

Ingen kommentarer: